Nå kan du bestille din egen Solkraft

Ønsker du et eget solcelleanlegg på taket ditt? Nå gjør vi det enkelt, trygt og ikke minst lønnsomt å investere i ditt eget anlegg. Spør oss om et tilbud så sjekker vi ditt tak og elektriske anlegg.

For å kunne gi deg et så korrekt tilbud som mulig, behøver vi informasjon om ditt elektriske anlegg. I noen tilfeller kan nettet i ditt område påvirke anbefalt størrelse på solcelleanlegget og/ eller når du kan forvente at solcelleanlegget ditt kan tilknyttes. Vi sjekker derfor ditt elektriske anlegg opp mot din nett-leverandør og inkluderer eventuelle forbehold i tilbudet vi gir deg.

Se potensialet på taket ditt

I vårt solkart kan du sjekke solforholdene på ditt eget tak.

Start med å søke opp din adresse og få en oversikt over hvilke deler av taket som er best egnet til installasjon av solcellepanel basert på solforhold på din adresse. Velg ønsket størrelse på anlegget og få et prisestimat.

NB: Prisene i kartløsningen er et estimat basert på de data vi har tilgjengelig. Ønsker du et spesifisert tilbud mot din adresse og ditt elektriske anlegg, fyll inn tilbudsskjema over.

Kjøp solcelleanlegg – få lavere rente på hele boliglånet

Solkraft gjør deg automatisk kvalifisert for Grønt boliglån fra Haugesund Sparebank, med inntil 0,25% lavere rente på hele boliglånet ditt.

Les mer om finansiering og Grønt boliglån, her

Tilpasset strømavtale

Gjennom Solkraftavtalen kjøper vi den solstrømmen som du ikke bruker selv og leverer ut på nettet. Denne kjøper vi av deg for dobbel spotpris.

Strømavtale for Solkraft

Plusskundeordning

Å registrere deg som en plusskunde er en forutsetning for å kunne ha et solcelleanlegg. Som plusskunde produserer du egen strøm til eget forbruk. Har du overskudd av produksjonen leverer du denne strømmen inn på strømnettet slik at andre kan benytte seg av den.

Les mer om Plusskundeordning her

Ofte stilte spørsmål om Solkraft

Kontakt oss

E-post: solkraft@hkraft.no

Telefon: 987 05 270